Copy
Scenario zahájilo spolupráci s firmou Safetica
O firmě Safetica
Safetica je česká technologická společnost působící celosvětově na trhu softwarové ochrany proti úniku firemních dat (DLP). Vývojem produktů DLP se zabývá od svého založení v roce 2007.
Více informací
Safetica One
Safetica ONE je jediné vyspělé řešení pro zabezpečení dat, které je škálovatelné a splňuje potřeby malých a středních firem i velkých podniků. Získejte kontrolu nad cennými daty a rychlé zhodnocení investice. Holistická analýza chování dodá další rozměr ochraně před únikem dat, takže budete moci odhalovat vnitřní hrozby a reagovat na ně, dříve než přerostou v incidenty. Díky přehledu o pracovním prostředí, digitálních aktivech a provozu společnosti budete schopni snáze optimalizovat náklady.
 
Více informací
Safetica Next
Safetica NXT je SaaS řešení (Software as a Service) pro prevenci vnitřních hrozeb, které klade důraz na velmi rychlé nasazení a nenáročnou údržbu. Pomůže vám včas odhalit potenciální hrozby pro bezpečnost dat a analyzovat rizika ve firemních datových tocích. Budete tak moci včas reagovat, nastavit si DLP pravidla pro nakládání s citlivými daty, vzdělávat své zaměstnance a snadněji zajistíte dodržování předpisů.
 
Více informací
Více informací u našeho specialisty:

Školení kyberbezpečnosti, ESET, simulace phishing a produkty Wondershare

Ondřej Strachota
[email protected]
tel: +420 602 111 071
Scenario Logo IT
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website

© 2020Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Odesláno na e-mail <<Vaše - mailová adresa>> pro společnost <<Company>>
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
Změňte preference nebo odhlaste odběr.