Copy

Zobrazit tento e-mail v prohlížeči. 

Kyberbezpečnost Scenario s.r.o.
Proměňte své zaměstnance v kybernetické ochránce Vaší organizace!
Kybernetická bezpečnost není jen o technologiích. Útočníci často naše systémy přelstí! Skutečnou ochranu Vaší organizace ale představují ti nejcennější lidé – Vaši zaměstnanci. Věříme, že prevence je klíčem. Proto jsme do dnešního dne proškolili 1000 zaměstnanců (uživatelů ICT – informačních a komunikačních technologií) na nebojácné ochránce proti kybernetickému nebezpečí.

Nepodceňujte sílu vzdělávání! Dovolte nám, abychom Vaše týmy vybavili nejnovějšími znalostmi, osvědčenými postupy a triky, které pomohou Vaší organizaci stát se neprostupnou pevností v kyberprostoru.

Kontaktujte nás ještě dnes a společně zvyšme odolnost Vaší organizace proti nebezpečí kybernetických útoků za pomocí kurzů kyberbezpečnosti a phishingových testů.
Věděli jste, že:
  • Po jednom podvodném emailu a jednom neobezřetném kliknutí přichází kolaps celé organizace, stejně jako ve FN Brno před 3 lety, která se s následky ransomware vypořádává dodnes.
  • V roce 2023 se dle odborníků očekává zvýšené riziko ransomware útoků. Jejich tvůrci hrozí zašifrováním či zveřejněním dat, pokud oběť nezaplatí výkupné. Cílem jsou jednotlivci, ale i organizace po celém světě.
  • Nárůst v tomto roce zažijí také podvody a útoky založené na sociálním inženýrství, které zneužívají aktuální témata ekonomické nestability a energetické krize.
Více informací u našich specialistů:

Obchodní refentka IT
Aneta Šlesariková
[email protected]
tel: +420 702 034 045

Kyberbezpečnost a školení
Ondřej Strachota
[email protected]
tel: +420 602 111 071

Scenario s.r.o. - Logo
Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website

© 2023Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic

Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?

odhlaste odběr.