Copy
it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Data jsou to nejcennější, co máte! Chraňte je s řešením od Veeam!

Vážení zákazníci,
 
ochrana a zálohování dat jsou v dnešní době klíčové pro každou organizaci. Proto bychom Vám rádi představili nejlepší řešení na trhu od společnosti Veeam, na které do konce května získáte:
  • Dodatečnou slevu 5% na nové licence Veeam včetně Zálohování M365 a prodloužení licencí
  • online konzultaci zdarma ohledně licenční politiky a nastavení zálohování Veeam ve Vašem prostředí.
A co od řešení Veeam můžeme očekávat, si ukážeme níže. Zároveň si dovolujeme oznámit, že na konci května budeme pořádat webinář ve spolupráci s odborníky z Veeamu s praktickými ukázkami.
Poptat
Veeam 12 - nejlepší zálohovací řešení pro Vaše data a disaster recovery
Zálohování dat je pro podniky nezbytností a spolehlivý zálohovací systém je klíčový pro udržení bezpečnosti a integrity dat. Veeam poskytuje kompletní řešení pro zálohování dat, které vyhovuje potřebám podniků různých velikostí a typů.
Nová licenční politika
Společnost Veeam zavedla novou licenční politiku od 1.7.2022. Perpetuální socketové licence byly zrušeny a nahrazeny subskripčními licencemi, které se jsou založeny na počtu chráněných instancí. Ty jsou definovány jako jakákoliv pracovní zátěž, která je chráněna softwarem Veeam. Zahrnuty jsou virtuální stroje, fyzické servery, cloudová prostředí a další.
Novinky ve Veeam v12
Ve Veeam v12 jsou nové možnosti ukládání přímo do objektového úložiště, rozšířená nativní podpora cloudu a důvěryhodná neměnnost všude nabízejí lepší ochranu proti ransomwaru, což vám umožní chránit více úloh a provádět rychlejší obnovy díky efektivitě při práci s jednotnou platformou.
Veeam a Office 365
Velmi oblíbeným produktem společnosti Veeam je rovněž Veeam Backup pro Microsoft Office 365. V případě, že byste o nákupu těchto licencí uvažovali, je třeba brát na vědomí, že jedinou možností je v současné době licencování “per user”, tedy licence za každý uživatelský účet. Základní balíček je pro 10 uživatelů, což je minimum, které musíte při nákupu licencí zaplatit. Tyto licence nejsou vyžadovány pro sdílené a skupinové poštovní schránky.
...celý článek
Kompletní informace najdete na našem webu it.scenario.cz
Kontaktujte nás pro individuální konzultace
Martina Koláčková
produktový manažer IT
tel: +420 602 328 970
[email protected]
Aneta Šlesariková
obchodní referent IT
tel: +420 702 034 045
[email protected]
 
Facebook
Instagram
Twitter
Instagram
Website
© 2023 | Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
odhlaste odběr.