it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Dell Inspirion 16 Plus: Inovace a výkon v jednom - nyní za výhodnou cenu!

Přichází nový člen rodiny Dell Inspiron 16 – prémiový notebook, který přináší špičkový výkon a inovativní funkce pro ty, kdo od svého technického zařízení očekávají více. S využitím moderních technologií se Inspiron 16 stává nepostradatelným společníkem nejen v kanceláři domácnosti, ale také na cestách. Září svou dlouhou výdrží na baterii, špičkovou konektivitou a bezpečnostními prvky.

Výjimečný výkon bez kompromisů

Inspiron 16 nabízí výjimečný výkon díky procesoru Intel Core 13. generace, což znamená rychlou a plynulou práci. S univerzálním portem Thunderbolt 4/USB4 můžete rychle dobíjet notebook, připojovat další zařízení a přenášet data rychlostí až 40 Gb/s. Navíc, díky dlouhé výdrži baterie a technologii rychlého nabíjení ExpressCharge, se Inspiron 16 přizpůsobí vašim potřebám.

Stylový design s ohledem na ekologii

Dell Inspiron 16 spojuje stylový design s ohledem na životní prostřed. Jeho štíhlý profil a precizní zpracování ukazují, že moderní design může jít ruku v ruce s udržitelností. Recyklované a obnovitelné materiály v konstrukci notebooku potvrzují, že Dell Inspiron 16 je ekologicky šetrným řešením pro ty, kdo si zakládají na kombinaci výkonu a odpovědnosti vůči planetě.
Scenario s.r.o.