Zajímavé IT vychytávky #11: lehké AI notebooky a spolehlivý NAS

Přinášíme zajímavé vychytávky ze světa IT a technologií! V jedenáctém dílu našeho oběžníku se podíváme na sérii letních modelových novinek
na eshopu it-market.cz, které nově zakoupíte za skvělou cenu!

Pro další novinky nás sledujte na FacebookuLinkedInu! Další notebooky nakoupíte na it-market.cz, kde naleznete zboží skladem, za skvělé ceny, připravené k okamžité expedici! Připomeňte si také minulý díl IT vychytávek.

Profesionál na cesty - Acer Swift Go 14

Objevte elegantní notebook s 14jádrovým Intel Core Ultra 14. generace a inovativní 3D hybridní architekturou, který poskytuje výjimečný výkon pro multitasking a pokročilé AI funkce. Tento model splňuje specifikace Intel Evo, což zaručuje rychlou odezvu a dlouhou výdrž baterie. Díky lehkému celokovovému šasi o hmotnosti pouhých 1,32 kg je ideální volbou pro profesionály na cestách.
Chci sílu AI na cesty

Výkon a spolehlivost NAS - QNAP TS-216G

Dvoupozicová NAS stanice je ideální volbou pro domácí uživatele a malé kanceláře. Poskytuje vysoký výkon a efektivní správu dat, umožňující snadný přístup, sdílení a synchronizaci souborů mezi různými zařízeními. Navíc podporuje produktivní a multimediální aplikace, čímž zvyšuje vaši efektivitu
Koupit spolehlivou NAS

Stylově s AI

Lehký a moderní notebook s procesorem Intel Core Ultra 5 a AI čipem Lenovo LA3 zaručuje vysokou produktivitu. Nabízí celodenní výdrž baterie a rychlý náběh systému. Celokovové provedení v elegantní barvě Luna Grey dodává styl bez zbytečného zatížení.
Koupit Thinkbook

Připojte se k dalším webinářům na červenec!

Kontaktujte nás:

Aneta Šlesariková
obchodní referentka IT
[email protected]
tel: +420 702 034 045

Milan Kucharčík
produktový manažer IT
[email protected]
tel: +420 602 637 444

Facebook
LinkedIn
Website

© 2023Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic

Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?

odhlaste odběr.
Scenario s.r.o.