Proofpoint

Proofpoint: nabízí komplexní řešení pro zabezpečení vaší firmy. Chrání e-mailovou komunikaci před phishingem a malwarem, prevenci úniku dat (DLP) napříč všemi kanály a poskytuje školení pro zvýšení povědomí o kybernetických hrozbách. S pokročilou ochranou proti cíleným útokům a snadnou správou získáte vše, co potřebujete pro bezpečné podnikání.

Proofpoint
V dnešním digitálním prostředí je kybernetická bezpečnost zásadní pro ochranu vašich dat a reputace. Proofpoint je předním poskytovatelem bezpečnostních řešení zaměřených na ochranu citlivých informací před nejnovějšími kybernetickými hrozbami. S pokročilými nástroji pro prevenci úniku dat (DLP), ochranu e-mailové komunikace a školení zaměstnanců nabízí Proofpoint komplexní zabezpečení vaší firmy.

Klíčové Vlastnosti Proofpoint

  • Ochrana e-mailové komunikace: Proofpoint poskytuje robustní zabezpečení e-mailů, které chrání před phishingovými útoky, malwarem a spamem. Tím zajišťuje, že vaše e-maily jsou vždy bezpečné a důvěrné.
  • Prevence úniku dat (DLP): Řešení Proofpoint DLP umožňuje sledování a ochranu citlivých informací napříč všemi komunikačními kanály, včetně e-mailu, cloudových služeb a interních sítí.
  • Školení uživatelů: S Proofpoint získáte nejen technologie, ale i školení zaměstnanců zaměřené na zvýšení povědomí o kybernetických hrozbách, což je klíčové pro prevenci lidských chyb, které mohou vést k úniku dat.
  • Ochrana před pokročilými hrozbami (APT): Proofpoint detekuje a blokuje pokročilé hrozby, které tradiční bezpečnostní systémy často přehlédnou. To zahrnuje ochranu před zero-day útoky a cílenými kybernetickými útoky.
Proofpoint
Proofpoint

Výhody proofpointu

  • Proaktivní zabezpečení: Proofpoint nečeká, až k útoku dojde – identifikuje hrozby předem a blokuje je dříve, než způsobí škody.
  • Škálovatelné řešení: Bez ohledu na velikost vaší firmy se Proofpoint přizpůsobí vašim potřebám a zajistí ochranu na míru.
  • Intuitivní správa: Centralizovaná platforma umožňuje snadné řízení bezpečnosti a přehled o všech aspektech ochrany vašich dat.

Chraňte Svá Data s Proofpoint

S Proofpoint získáte komplexní ochranu proti kybernetickým hrozbám a úniku dat, která pokrývá všechny kritické oblasti vaší firmy. Od e-mailové komunikace až po interní sítě – Proofpoint zajišťuje, že vaše data zůstanou v bezpečí.

Kontaktujte Nás

Chcete se dozvědět více? Kontaktujte nás a zjistěte, jak Proofpoint může pomoci chránit vaši organizaci před moderními kybernetickými hrozbami.
Scenario s.r.o.