Získejte zdarma plátno Aveli při nákupu vybraných projektorů Epson!

Získejte zdarma plátno Aveli o rozměrech 200 x 125 cm (hodnota 2190 Kč) při nákupu vybraných projektorů Epson. Modernizujte svou kancelář či zasedací místnost s nejnovější zobrazovací technikou.

Vylepšete své prezentace a schůzky s dokonalým obrazem. Projektor Epson a plátno Aveli jsou kombinací výkonu, spolehlivosti a stylu. Nezmeškejte tuto atraktivní nabídku a vytvořte nezapomenutelné zážitky pro vaše kolegy a partnery..

Na doma i do kanceláře

Zážitek z velké projekční plochy v domácnosti nebo kanceláři. Toto cenově dostupné řešení se snadno používá, má rozlišení Full HD a má také Android TV. Dlouhá životnost tohoto projektoru je dána životností jeho lampy, která vám dokáže přinášet zábavu po dobu 18 let.


Ostrý obraz pro každou přiležitost

Epson EH-TW6150
Užívejte si sledování filmů, sportovních přenosů a hraní her s tímto cenově dostupným, vysoce kvalitním a kompaktním projektorem pro domácí kino s rozlišením 4K PRO-UHD.

Plátno zdarma

Nástěnné projekční plátno Aveli 200x125cm (16:10)
Matný bílý povrch plátna poskytuje vysoce ostrý obraz a umožňuje tak kvalitní pohled i pro posluchače sedící dále V případě, že se nepoužívá, dá se jednoduše zasunout do pouzdra. Chrání se tím před poškozením a prachem Lze namontovat na zeď i na strop

Domluvte si také provedení Profylaxe

Více informací u našich specialistů.

Aneta Šlesariková
obchodní referentka IT
[email protected]
tel: +420 702 034 045

Marek Žižka
produktový manažer IT
[email protected]
tel: +420 602 440 488

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Website

© 2023Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic

Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?

odhlaste odběr.

 
Scenario s.r.o.