NDR

Tenable

Tenable je předním poskytovatelem řešení pro kybernetickou bezpečnost, známým především díky nástroji Nessus, který je špičkou v oblasti detekce zranitelností. Nabízí širokou škálu produktů, včetně Tenable.io, Tenable.sc a Tenable.ot, které pomáhají organizacím identifikovat, vyhodnotit a zmírnit rizika ve všech aspektech jejich IT infrastruktury.

Extrahop

NDR

Extrahop je špičkové řešení, které vám poskytne hluboký vhled do síťového provozu a pomůže vám identifikovat a řešit potenciální hrozby dříve, než způsobí škody. S využitím pokročilých analytických nástrojů a umělé inteligence umožňuje Extrahop detailní monitoring a analýzu veškerého síťového provozu v reálném čase.

Flowmon

Flowmon je inovativní platforma, která poskytuje plnou viditelnost do síťového provozu a efektivní detekci hrozeb. Pomocí pokročilé analýzy a umělé inteligence Flowmon umožňuje rychlou reakci na bezpečnostní incidenty a optimalizaci výkonu sítě.

Greycortex

NDR

GREYCORTEX Mendel je špičkový nástroj pro detekci bezpečnostních hrozeb a provozních problémů sítě. Dokonale vizualizuje síťovou komunikaci na úrovních uživatelů, zařízení i aplikací. Analyzuje síťový provoz a detekuje škodlivé aktivity, pokročilé známé i neznámé hrozby a umožňuje systémovým analytikům a správcům sítě rychle a efektivně řešit bezpečnostní i provozní incidenty.

Scenario s.r.o.