it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Nová značka v nabídce - Teltonika Networks

S velkým potěšením Vám dnes sdělujeme vzrušující novinku v našem portfoliu produktů. Jsme hrdí na to, že se stáváme oficiálními partnery společnosti Teltonika. Jsme nadšeni, že můžeme tuto prestižní značku začlenit do naší nabídky a poskytovat vám tak špičkové technologické řešení. Zároveň nyní můžete zakoupit produkty Teltonika Networks přímo v našem eshopu.

Spolehlivost - Bezpečnost - Výkon

Teltonika Networks je známá svou více než dvacetiletou historií v oboru sítí a IoT a specializuje se na :

•  průmyslové směrovače ( routery )

 
•  modemy
 
Jejich produkty jsou navrženy s ohledem na spolehlivost, bezpečnostvýkon, což je v dnešní době klíčové pro úspěšné provozování sítí. Klíčovým prvkem produktů Teltonika Networks je také používání moderních mobilních připojení. Firma aktivně využívá technologie 4G a 5G připojení k mobilní síti, což zajišťuje rychlé a spolehlivé připojení pro všechny zařízení a řešení. To je důležité pro rychlý a bezpečný přenos dat v IoT aplikacích a průmyslových sítích. Kromě toho používají systém RMS pro vzdálené nastavení, ovládánísledování zařízení, což zvyšuje efektivitu správy sítí a IoT aplikací.
Jako oficiální partner Teltonika Networks máme nyní možnost nabídnout vám tyto špičkové produkty a řešení:

Komplexní řešení pro síťovou infrastrukturu a IoT

Jsme přesvědčeni, že přidání Teltonika Networks do našeho portfolia posílí naši pozici jako poskytovatelů komplexních řešení pro síťovou infrastrukturu a IoT. Těšíme se na spolupráci s Vámi a na to, že Vám přineseme ty nejlepší technologické nástroje pro vaše projekty.

Pokud máte zájem o bližší informace o těchto produktech, cenovou nabídku nebo jakékoliv dotazy, neváhejte se na nás obrátit. Jsme tu pro Vás a rádi Vám pomůžeme najít ta správná řešení pro Vaše potřeby.

Kompletní informace najdete na našem webu it.scenario.cz

Kontaktujte nás pro individuální konzultace
Martina Koláčková
produktový manažer IT
tel: +420 602 328 970
[email protected]
Aneta Šlesariková
obchodní referent IT
tel: +420 702 034 045
[email protected]
Facebook
Instagram
Twitter
Instagram
Website
© 2023 | Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
odhlaste odběr.
Scenario s.r.o.