it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Optoma displeje a projektory - akce, školení a záznam webináře!

Společnost Optoma má portfolio zahrnující interaktivní dotykové displeje, nedotykové velkoformátové displeje a projektory – laserové i lampové. Ve spolupráci s ní jsme si pro Vás nachystali zajímavé akce, posíláme záznam webináře zdarma a zároveň přinášíme možnost registrace na školení s názvem Základy obsluhy displejů Optoma.

Akce pro leden - káva zdarma a poukázka v hodnotě 1000 Kč

Za jakýkoliv laserový projektor získáte balení kvalitní brazilské kávy zdarma. Stačí do konce ledna objednat projektor nebo jej poptat u své obchodnice.
Za jakýkoliv nedotykový displej získáte poukázku v hodnotě 1000 Kč na nákup v obchodě Husky.cz. Poptejte jej u své obchodnice nebo displej rovnou objednejte.

Získejte záznam webináře zdarma!

Webinář Optoma - displeje a projektory pro školy, firmy a veřejnou správu, se zaměřuje blíže na portfolio zahrnující interaktivní dotykové displeje, nedotykové velkoformátové displeje a projektory – laserové i lampové.

O čem se dozvíte?
  • Interaktivní dotykové displeje Optoma – pro využití ve školství (včetně tabulových systémů, pojezdů, atd.), poradách ve firmách i veřejné správě.
  • Nedotykové velkoformátové displeje Optoma – sdělujte informace svému okolí efektivně.
  • Projektory – laserové i lampové projektory pro školy, firmy i veřejnou zprávu

Online školení Základy obsluhy displeje Optoma

Seznámíte se nejen se základy obsluhy displeje, ale hlavně se zaměříme na používání jednotlivých aplikací. Detailně si probereme bezdrátové připojení k displeji a prezentaci z vašich mobilních telefonů, tabletů či notebooku. Ukážeme si, jak používat aplikaci bíle tabule Creative Board, včetně demonstrace veškerých nástrojů, jako psaní perem, vkládání obrázků a videí, sdílení obsahu a online spolupráce. Můžete se těšit na spoustu aplikací, které vám zpříjemní používání displeje Optoma.

Prodloužení záruky o 1 rok jako bonus
Každý uživatel, který zakoupil interaktivní displej Optoma a zaregistruje se na online školení nejpozději do 60 dní od data nákupu, získá zdarma prodloužení záruky tohoto displeje o jeden rok*.

Termín školení
25. leden 2024 v 14:00
Podmínky a informace

Při registraci na online školení je nutné uvést v registračním formuláři výrobní číslo každého displeje, který splňuje podmínky prodloužení záruky o jeden rok zdarma. Účastníci školení, kteří displej nemají, nebo se na ně akční nabídka nevztahuje, uvedou do formuláře místo výrobního čísla „X“. V případě dotazů nás kontaktujte na níže uvedených kontaktech.

*Záruka registrovaného displeje se prodlouží o jeden rok (celkem maximálně na pět let), pokud se uživatel zaregistruje a zúčastní se tohoto online školení do 60 dnů od data nákupu displeje. Přestože školení lze absolvovat vícekrát, záruku na daný displej lze prodloužit pouze jednou. Optoma si vyhrazuje právo dle vlastního uvážení změnit termíny a obsah školení, případně je ukončit, včetně výhod v podobě prodloužené záruky. Účast na školení je dobrovolná, bezplatná a není právně vymahatelná.

Registraci na online školení souhlasíte se zasíláním e-mailů o nejnovějších novinkách, produktech, událostech a aktualizacích softwaru společnosti Optoma. Všechny e-maily budou obsahovat možnost odhlásit se z budoucí komunikace.

Webináře pokračují i v roce 2024!
Záznamy z uplynulých k dispozici!

Kompletní informace najdete na našem webu it.scenario.cz

Aneta Šlesariková
obchodní referent IT
tel: +420 702 034 045
[email protected]
 
Marek Žižka
produktový manažer IT
tel: +420 602 440 488
[email protected]
 
Facebook
Instagram
Website
© 2023 | Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
odhlaste odběr.
Scenario s.r.o.