it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Posíláme přehled našich webinářů na červenec - AI, kyberbezpečnost i servery a úložiště!

I v červenci pro Vás chystáme zajímavé webináře, které se staly pravidelnou součástí naší snahy obohatit naše partnery o cenné informace z oblasti IT. Mezi naše témata budou patřit umělá inteligence, kyberbezpečnost, servery a virtualizace! A nezapomeňte sledovat náš kalendář webinářů, kde už nyní vypisujeme témata a termíny na další měsíce.

Nezapomeňte se podívat i na starší webináře, jejichž záznamy můžete získat zdarma! Doporučujeme sledovat náš LinkedIn, kde pravidelně sdílíme aktuality ze světa IT a naší firmy.

Jak posilovat kyberbezpečnost ve Vaší organizaci a připravit se na NIS2?

Zveme vás na náš speciální webinář "Jak posilovat kyberbezpečnost ve Vaší organizaci a připravit se na NIS2?", který se bude konat ve středu 10. 7. od 14:00.
Registrovat se

Bezpečná a výkonná IT infrastruktura s HPE produkty

Rádi bychom vás pozvali na webinář konaný 17. 7 od 14:00, kde představíme nejnovější produkty a inovace od společnosti HPE. Tento webinář je ideální příležitostí pro všechny, kteří chtějí zůstat na špičce technologických trendů a zajistit maximální bezpečnost a výkon své IT infrastruktury.
Registrovat se

Příklady praktické aplikace AI (umělé inteligence) v průmyslu a výsledky AI do pár měsíců i u Vás

Dovolte nám pozvat vás na náš exkluzivní webinář s názvem "Příklady praktické aplikace AI (umělé inteligence) v průmyslu a výsledky AI do pár měsíců i u Vás", který se uskuteční ve středu 24. 7. od 14:00.
Registrovat se

VMware a Broadcom: Jaké změny přináší nová éra

Přijměte pozvání na náš nadcházející webinář ve spolupráci s naším partnerem, společností Lenovo, na téma "VMware a Broadcom: Jaké změny přináší nová éra”. Termín konání je 31. 7. od 14:00..
Registrovat se

Červnový souhrn novinek

Kompletní informace najdete na našem webu

Aneta Šlesariková
obchodní referent IT
[email protected]
tel: +420 702 034 045

Facebook
Instagram
Website
© 2023 | Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
odhlaste odběr.
Scenario s.r.o.