it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Webináře v září: dotace pro veřejnou správu a Avast pro byznys!

První polovina září přinese opět webináře, které nabízíme našim partnerům a široké veřejnosti a přinášejí cenné informace z oblasti IT. Pokračovat budeme hned ze startu září našim seriálem o dotacích, tentokráte pro veřejnou správu a zdravotnictví. Poté se podíváme na Avast Business a jeho přednosti v ochraně před kybernetickými útoky! Sledujte náš kalendář webinářů, kde už nyní vypisujeme témata a termíny na další měsíce.

Nezapomeňte se podívat i na starší webináře, jejichž záznamy můžete získat zdarma! Doporučujeme sledovat náš LinkedIn, kde pravidelně sdílíme aktuality ze světa IT a naší firmy.

Dotace na posílení kyberbezpečnosti a digitalizace veřejné správy,zdravotnictví

Srdečně vás zveme na náš webinář dne 4. září 2024 ve 14:00 hodin na téma: Dotace na posílení kyberbezpečnosti a digitalizace veřejné správy, zdravotnictví aneb jak s pomocí veřejných prostředků modernizovat IT vybavení pro zvýšení kybernetické bezpečnosti a za účelem elektronizace služeb.
Registrovat se

Avast Business – Převezměte kontrolu nad kybernetickým zabezpečením

Zveme Vás na náš další zajímavý webinář: Avast Business – Převezměte kontrolu nad kybernetickým zabezpečením! Připojte se k nám ve středu 11.září 2024 ve 14:00 hodin a získejte přehled o nejmodernějších řešeních pro zabezpečení Vašeho IT prostředí
Registrovat se

Kompletní informace najdete na našem webu

Aneta Šlesariková
obchodní referent IT
[email protected]
tel: +420 702 034 045

Facebook
Instagram
Website
© 2023 | Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
odhlaste odběr.
Scenario s.r.o.