it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Webináře v září: Avast pro byznys, AI v kamerách a tiskneme s Pantum!

Přinášíme souhrn webinářů, kterých se do konce září můžete zúčastnit! Těmi se snažíme našim partnerům a široké veřejnosti přinášet cenné informace z oblasti IT. Nejdříve se podíváme na Avast Business a jak se s ním chránit kybernetickým útokům, posléze se podíváme na umělou inteligenci v kamerách i-PRO a nakonec se zaměříme na značku tiskáren Pantum! Sledujte náš kalendář webinářů, kde už nyní vypisujeme témata a termíny na další měsíce.

Nezapomeňte se podívat i na starší webináře, jejichž záznamy můžete získat zdarma! Doporučujeme sledovat náš LinkedIn, kde pravidelně sdílíme aktuality ze světa IT a naší firmy.

Avast Business – Převezměte kontrolu nad kybernetickým zabezpečením

Zveme Vás na náš další zajímavý webinář: Avast Business – Převezměte kontrolu nad kybernetickým zabezpečením! Připojte se k nám ve středu 11.září 2024 ve 14:00 hodin a získejte přehled o nejmodernějších řešeních pro zabezpečení Vašeho IT prostředí.
Registrovat se

Inovativní AI technologie v IP kamerách i-PRO Panasonic

Zúčastněte se našeho dalšího webináře, který se uskuteční ve středu 18. září 2024 ve 14:00 hodin a bude zaměřen na nejnovější technologie a řešení v oblasti IP kamerových systémů a umělé inteligence (AI) s využitím produktů i-PRO Panasonic.
Registrovat se

Webinář: Pantum – Moderní tisková řešení pro Vaše podnikání

Srdečně Vás zveme na náš webinář, který se bude konat ve středu 25.9.202414.00 hodin a bude zaměřený na výhody a možnosti, které přináší tisková řešení Pantum – jednoho z předních výrobců tiskáren. Pokud hledáte kvalitní, spolehlivé a cenově dostupné tiskárny pro vaše podnikání, tento webinář vám poskytne veškeré potřebné informace.
Registrovat se

Kompletní informace najdete na našem webu

Aneta Šlesariková
obchodní referent IT
[email protected]
tel: +420 702 034 045

Facebook
Instagram
Website
© 2023 | Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
odhlaste odběr.
Scenario s.r.o.