it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Operativní leasing IT technologií - jednoduchost a flexibilita!

Kontrolujte svůj IT rozpočet

Získejte přístup ke všem potřebným IT technologiím již dnes, a rozložte finanční náklady na IT na celou dobu pronájmu. Pokud se něco ve Vašem IT prostředí změní a budete chtít upravit svůj rozpočet, tak je vždy možné operativní pronájem přehodnotit, revidovat a restrukturalizovat tak, aby vyhovoval Vašim aktuálním potřebám.

Řízení cyklu obnovy IT

Je jednoduché odložit obměnu IT technologií, když nemáte připravený plán. Prodlužování fungování IT za hranici životnosti není efektivní. Řádná obnova technologií IT je s operativním pronájmem velmi snadná. Vždy víte, kdy budete mít upgrade, protože máte harmonogram obměny ve svém v kalendáři.

Můžete změnit svůj názor

Je těžké předpovědět, kdy bude uvedena další generace IT technologií, které budete potřebovat. S operativním pronájem nejste nikdy vydáni na milost a nemilost časovým osám výrobců. Jste flexibilní a proto je operativní pronájem IT dokonalé řešení pro pořízení IT technologií.

Investujte své peníze správně

Operativní pronájem, který se ihned odepisuje, uvolní Vaše cash flow a úvěrové linky pro Váš hlavní business. Mnoho organizací raději investuje tyto peníze do projektů generujících příjmy (výroba, logistika, nákup materiálu) nebo je rezervuje pro neočekávané události.

Webinář Operativní leasing IT technologií jednoduchost a flexibilita!

Připojte se 17. 1. 2024 od 14:00 k webináři o financování IT technologií, ve kterém představíme výhody našeho řešení ve spolupráci se společností CSI leasing. A o čem všem se bude mluvit?
  • společnosti CSI leasing
  •  co je to operativní leasing IT technologií
  • výhody financování
  • příklady využití a ukázky z praxe

Na závěr bude klasicky prostor pro Vaše dotazy. Webinářem provede obchodní ředitel CSI leasing Čeněk Ohanka, Jana Boleslavová z téže společnosti a Martina Koláčková ze společnosti Scenario.

Připojte se k našim webinářům!

Kompletní informace najdete na našem webu it.scenario.cz

Kontaktujte nás pro individuální konzultace
Aneta Šlesariková
obchodní referent IT
tel: +420 702 034 045
[email protected]
 
Martina Koláčková
produktový manažer IT
tel: +420 602 328 970
[email protected]
 
Facebook
Instagram
Website
© 2023 | Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
odhlaste odběr.
Scenario s.r.o.