it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Zářijový průvodce pro IT Profesionály - Průvodce návrhem serveru, Teltonika, jedinečný firewall a ochrana před phishingem

Nová značka v nabídce - Teltonika Networks

S velkým potěšením Vám dnes sdělujeme vzrušující novinku v našem portfoliu produktů. Jsme hrdí na to, že se stáváme oficiálními partnery společnosti Teltonika. Jsme nadšeni, že můžeme tuto prestižní značku začlenit do naší nabídky a poskytovat vám tak špičkové technologické řešení. Zároveň nyní můžete zakoupit produkty Teltonika Networks přímo v našem eshopu.

Průvodce pro návrh serveru

 
 
Serverová technologie tvoří páteř vašeho IT prostředí. Jako středobod všech vašich IT operací, je server doslova “srdcem”, jež zajišťuje plynulý chod firmy, společnosti nebo dokonce města. Pro každého IT administrátora je proto konfigurace serveru jednou z nejdůležitějších úloh, s níž se setkává. Pomoci Vám může náš průvodce.

Checkpoint Quantum - Vaše řešení pro bezpečnou síť

Řešení Check Point Quantum Next Generation Firewall Security Gateways™ kombinuje prevenci hrozeb SandBlast, hyperškálovanou síť, jednotnou platformu pro správu, VPN pro vzdálený přístup a zabezpečení IoT, aby vás ochránilo před nejsofistikovanějšími kybernetickými útoky.

Phishingové simulace - Prevencí k bezpečnosti


Pravidelnými testy pomocí phishingových simulací získávají firmy nástroj, jak udržet své zaměstnance v permanentním stavu bdělosti a sledovat, jak elegantně dokáží zvládat výzvy phishingových emailů. Naše inovativní cloudová aplikace nejen poskytuje pohled na reakce uživatelů na tuto problematiku, ale umožňuje také plánovat školení zaměřená na phishing a další kybernetické hrozby, která pro ně budou přitažlivá a efektivní.

Licencování Microsoft Windows Server 2022

Microsoft Windows Server 2022 přináší tři edice pro vaše podnikové potřeby. Datacenter edice s neomezeným počtem virtualizovaných serverů, Standard edice pro efektivní běh na jednom fyzickém serveru, a Essentials edice pro malé podniky. Licencování per CORE a široká nabídka licenčních programů dělají výběr snadným pro vaši firmu. Zjistěte, která edice je pro vás ta pravá!



Nejlehčí 14” OLED firemní notebook světa

Kompletní informace najdete na našem webu it.scenario.cz

Kontaktujte nás pro individuální konzultace
Martina Koláčková
produktový manažer IT
tel: +420 602 328 970
[email protected]
Aneta Šlesariková
obchodní referent IT
tel: +420 702 034 045
[email protected]
Facebook
Instagram
Twitter
Instagram
Website
© 2023 | Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
odhlaste odběr.
Scenario s.r.o.