it-market.cz| Informační technologie| Kyberbezpečnost

Jak na efektivní ochranu před kyberzločinci?

Léto skončilo a s návratem do práce přichází také zvýšené riziko kybernetických útoků. Kyberzločinci se často zaměřují na zaměstnance, kteří po dovolené povolí v ostražitosti. Právě teď je ten správný čas, abyste se ujistili, že váš tým je připraven čelit těmto hrozbám.

Proč zvolit naše služby kybernetické bezpečnosti?

Komplexní přístup: Komplexní přístup: Naše nabídka zahrnuje školení, phishingové simulace a preventivní nástroje, které se vzájemně doplňují a poskytují ucelenou ochranu vaší firmy. Dále nabízíme antiviry, firewally, síťové sondy (NDR), ochranu proti ztrátě dat (DLP), multifaktorové přihlašování (MFA) a penetrační testování. Tyto produkty a služby pokrývají všechny klíčové oblasti kybernetické bezpečnosti a zajišťují maximální ochranu vašich dat a IT infrastruktury.

Prověřená účinnost: Reálné příklady z praxe ukazují, že naše řešení vedou ke snížení úspěšnosti kybernetických útoků a zvýšení bezpečnostního povědomí ve firmách.

Flexibilita školení: Nabízíme prezenční školení, online kurzy i e-learning, takže si můžete vybrat formu, která nejlépe vyhovuje vašim potřebám.

Okamžitá aplikace: Naše služby jsou snadno implementovatelné a výsledky uvidíte již během prvních týdnů.

Podpora a zpětná vazba: Po implementaci vám poskytneme detailní analýzy a doporučení, jak dále zlepšit bezpečnostní strategii vaší firmy.

Phishingové simulace: Otestujte svou připravenost

Naše simulované phishingové kampaně jsou ideální nástroj, jak otestovat a trénovat váš tým v reálných podmínkách. Cloudová aplikace uSecure vám umožní tyto simulace plánovat, sledovat a poskytovat zpětnou vazbu na míru.
Chci se bránit proti Phishingu
Příklad z praxe
Phishingové simulace byly nasazeny u více než 30 zákazníků s více než 1500 zaměstnanci. Z odeslaných 20 000 simulací kliklo na podezřelý odkaz přes 10% zaměstnanců, přičemž 1 % z nich pokračovalo na podvržený web nebo otevřelo nebezpečný soubor. Tyto výsledky jasně ukazují na rizika a potřebu dalšího vzdělávání v oblasti kybernetické bezpečnosti.

Kyberbezpečnostní spořič obrazovky: Udržujte povědomí na vysoké úrovni

Zajistěte, aby vaši zaměstnanci byli neustále informováni o kybernetických hrozbách díky našemu Kyberbezpečnostnímu spořiči obrazovky. Praktické rady a tipy budou každodenně k dispozici přímo na jejich pracovní ploše, čímž zvýšíte celkovou úroveň bezpečnosti.
Chci spořič obrazovky

Kompletní informace najdete na našem webu

Aneta Šlesariková
obchodní referent IT
[email protected]
tel: +420 702 034 045

Ondřej Strachota
specialista kyberbezpečnosti
[email protected]
tel: +420 602 111 071

Facebook
Instagram
Website
© 2023 | Scenario s.r.o. Pohraniční 1435/86 703 00 Ostrava | Czech Republic
Chcete změnit způsob přijímání těchto e-mailů?
odhlaste odběr.
Scenario s.r.o.